Kaj je spletni tečaj 12 SVETIH DNI BOŽIČA?

Ponovno se pripravlja čas Božiča in za vas sem pripravila MyChi-jev tradicionalni seminar 12 dni Božiča, kjer boste izvedeli vse o teh svetih dneh in kako lahko energijo izkoristite v svoj prid.


Gre za 24 dnevni spletni tečaj, ki traja od 20.12. do 12.1. in vas skozi vodene video in pisne vsebine pelje, najprej skozi 12 dnevni plan odpuščanja in nato skozi 12 dnevni plan manifestacije za prihajajoče leto.

Vsako leto se konec leta začenja obdobje decembrskega adventnega in božično-novoletnega obdobja. To je poseben čas, čas, ko se vsako leto 21. decembra, na zimski Solsticij, odprejo Zvezdna vrata. Takrat se srečajo Nebesa in Zemlja.


Na ta dan se odprejo vrata v angelski svet in to je čas, ko se ta dva svetova srečata z roko v roki. Vse do zimskega solsticija se spuščajo z Neba na Zemljo mnoge oblike darov v obliki energetske pomoči, ki oplajajo zemljo, naš mineralni svet, rastline, živali in tudi človeka. Te moči nevidnega duhovnega sveta plemenitijo Zemljo na način, da nas te energije podprejo, da lahko odpustite vse tisto kar je preživeto, kar vam ne služi več, da naredite bilanco pri sebi in se tako pripravite na nov cikel, za leto ki prihaja.

Kaj boste s tem znanjem pridobili?

• 24 dnevni intenzivni seminar 12 svetih dni Božiča je podroben 24 dnevni plan odpuščanja in manifestiranja

• Dobite natančen plan pisanja po dnevih, kaj se kateri dan piše in »kako« se odpušča ali manifestira

Delate ga lahko kjerkoli boste in kadarkoli v dnevu, tudi če boste v tujini ali na počitnicah

• Je praktično delo na sebi, ki je lahko tudi terapevtsko

• Plan zajema tudi zdravljenje na fizičnemu nivoju, glede na organe, ki jih tisti dan energija podpira

Božični plan lahko potem uporabite vsako leto znova, kar pomeni, da ga lahko vsako leto izboljšate.


Na seminarju boste spoznali zakonitosti Univerzalnih zakonov v tem predbožičnem in božičnem času.


Natančno bomo pogledali 24 dnevni plan odpuščanja in manifestacije, kako si lahko s pomočjo energij ozvezdij pomagate izboljšati fizično zdravje, se razstrupite in naredite 12 dnevni program zdravljenja telesa (po organih).


December je čas odpuščanja in je pripravljanje vaše vibracije na to, kar si želite skreirati. Pravzaprav gre za postavljanje vaše energije na nov nivo, saj gre za »priprave« na nov cikel, ki prihaja vsako leto, z novim letom.
VSEBINA TEČAJA

  NOVA LOKACIJA ZA DOSTOP DO TEČAJA
Na voljo v dnevi
dnevi po vpisu

Kdo je Shana Flogie?

Shana Flogie je svoje življenje posvetila svetovalnemu delu pri katerem pristopa celostno. Svojo veliko ljubezen do dela z ljudmi in mladimi je na začetku 90–ih povezala z novimi pristopi in znanji, ki so ključ pri procesu osebne in duhovne rasti. Je ustanoviteljica blagovne znamke MyChi, pod katero deluje že od leta 2003.

Že od otroštva je izjemno senzibilna, skozi odraščanje pa se je njen dar zaznave in močne intuitivne naravnanosti za druge le še poglobil. Svoj razvoj osebnostne rasti je začela povezovati v neko smiselno celoto preko izobraževanja sprva v duhovni smeri, tako doma kot v tujini. Skozi študij psihološke astrologije, transakcijske analize in psihodrame, si je izoblikovala trdno perspektivo, skozi katero lahko astrologijo uporablja kot astrologijo samo, psihoterapevtsko delo ali svetovalno delo kje drugje.

Deluje v Ljubljani, kjer vodi seminarje in tečaje tako po Sloveniji kot v tujini ter je občasna gostja na radiu in televiziji. Od leta 2016 piše tedenska sporočila in astrološke napovedi tudi za revijo Suzy, v kateri lahko spremljate njeno tedensko kolumno.

Shana pravi: “Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.”

Njen moto je hoditi “po duhovni poti v praktičnih čevljih”.


Časopis Delo, priloga Ona+


Posebna izdaja revije Suzy Astro

Revija Bodi Eko

Revija Traveller

Nočni program radia Slovenije - Studio Radio Maribor 

Oddaja Dobro Jutro - RTV Slovenija 


Kaj o tečaju pravijo udeleženci?


Če bi napisala v enem stavku, kaj je 12 dni božiča, bi rekla: »Seminar dvanajst dni božiča je zakon!«

Kar nekajkrat sem bila na seminarju. Za kake informacije sem bila prepričana, da:« tega pa lani nismo slišali.« A slišala sem očitno tisto, kar sem rabila oziroma na katerem nivoju sem bila takrat.

Da bi prišlo v naše življenje kaj novega, je treba staro odpustiti. Ta faza poteka v decembru in s tem sem imela veliko dela. Kdo bi si mislil? Skoraj prepričana sem bila, da v sebi ne nosim jeze in zamer...Na dan je prišlo vse, kar je moralo priti in tako je nastal prostor za nove stvari, osebe, dogodke, izzive, lekcije...

Prve dni v letu pa so na vrsti dnevi manifestacije. Kaj sem se naučila? Če napišem stvari iz srca in da sem prepričan v to, da ne dvomim, se stvari zagotovo zmanifestirajo. Veliko stvari sem že zmanifestirala na področju financ (do evra natančno višino pokojnine), dodatnega zaslužka, odnosov, zdravja, premičnim in nepremičnin...

Naj vam zaupam, da sem imela prve dni letošnjega leta težave v odnosu in prav to se »vleče« že preko celega leta, tako da komaj čakam, da se stvari zaključijo, da lahko obrnem nov list in napišem novo manifestacijo.

T.J., ženska

Vsa naročila tečaja po akcijski ceni na: [email protected]