Od sobote 5.9. dalje na voljo SPLETNI TEČAJ: Spoznajte svojo astrološko karto.Gre za vnaprej posneti spletni tečaj, kjer vas skozi 14. Modulov popeljem v svet Astrologije.Tečaj predelujete doma, iz svojega naslonjača, v svojem tempu.


Najboljša naložba v življenju, je naložba vase. Čas za učenje je nekaj kar vam ostane do konca vašega življenja in kar nesete iz tega sveta v naslednje življenje... zato ga izkoristite, da bolje spoznate sebe, svoje darove in izzive, ki vam jih je življenje prineslo na pot. Ste na razpotju? Se sprašujete, kaj bi delali v življenju? Se ne razumete? Se težko vklopite v družbo ali navezujete stike? Vas muči odnos? Potem preverite, kje so vaši darovi in kaj je vaša pot, pot vaše duše.

 

Astrologijo se boste učili skozi spoznavanje vaše rojstne karte.

 

Na praktičen način boste spoznavali svoje notranje vsebine. Skozi astrološko simboliko boste spoznali lastne rojstne darove in izzive, s katerimi se srečujete. S tem, ko boste ozaveščali jezik, ki ga govori vaša duša skozi astrološke simbole, boste bolje razumeli sebe, prepoznali vzorce in svoje globje vsebine. Na ta način jih boste imeli moč prepoznati, ozavestiti, posledično pa boste izboljšali svojo komunikacijo, način delovanja in odnose z drugimi. 

 

In kar bo najlepše, da se boste naUčili osnove astrologije skozi svoj lastni primer in seveda, na praktičen, uporaben način.

 

Spoznali boste osnovne gradnike astrologije:

1.   Organe vaše duše - Planete (Sonce, Luna, Merkur, Venera, Mars, Saturn, Jupiter, Uran, Neptun, Pluton, Kiron)

2.   Znamenja zodiaka (Oven, Bik, Dvojčka, Rak, Lev, Devica, Tehtnica, Škorpijon, Strelec, Kozorog, Vodnar, Ribi), ki kažejo dinamiko, kako, na kakšen način, se planeti izražajo 

·       Elemente (ogenj, zemlja, zrak, voda)

·       Kvalitete (glavna, stalna, spremenljiva)

·       Polariteti (moška - jang, ženska - jin)

3.   Kaj vam prinaša dinamika 12 hiš, ki predstavljajo področja v vašem življenju

4.   Aspekte (konjunkcija, trigon, kvadrat, opozicija) kako so povezani planeti med sabo, dobro ali malce slabše…

 

Naše izhodišče in rdeča nit našega VIDEO druženja bodo planeti, ki so, kot sem omenila že, organi naše duše. V nadaljevanju se bomo ukvarjali s pomenom, kakšen pomen ima planet, ko gre skozi 12 različnih znamenj. Tako se boste učili, »kakšno barvo« si nadene v posameznem znamenju in kako se obnaša. Za konec pa pogledamo tudi kje se nahaja v vaših rojstnih kartah, v kateri hiši in preverili še, kakšen pomen ima izbrani planet skozi vseh 12 hiš. Tako se boste naučili kakšno vlogo ima in na katerem področju v vašem življenju vas izziva ali navdihuje skozi svoje izzive ali darove. 

 

Planete bomo spoznavali na praktičen način, tako da jih bomo prestavljali po zodiakalni »šahovnici« in na ta način spoznavali, kako njihova dinamika vpliva na vas. Skozi prakso boste spoznali njihov pomen skozi vsa zodiakalna znamenja in kaj pomeni, če gostuje v posamezni hiši. Ker pa bo skupinska dinamika bo izjemno zanimivo, saj si boste na ta način lažje zapomnili.

 


DARILO: IZRIS VAŠE ASTROLOŠKE KARTE


Izris svoje rojstne astrološke karte, ki jo dobite na svoj mail vam bo pomagal, da boste lahko ves čas tečaja spremljali svojo astrološko karto in se naučili brati njeno vsebino.


DARILO: POVZETKI V PDF OBLIKI


Da bo slednje še lahkotneje in učinkovito sem za vas pripravila PDF povzetke vsakega modula v pisni obliki, ki si jih prenesete na svoj računalnik.

Majda L.

Sama razlaga Astrologije skozi Shanine oči je izboljšala moj odnos do sebe, do tega kako gledam na svet in izboljšala moje odnose z bližnjimi, saj jih sedaj veliko bolj razumem.

Sonja F. 

Hvala Shana za vso predano znanje, ki ga je bilo ogromno, ampak ravno prav, da sedaj razumem svojo karto, karto partnerja in otrok. Popolnoma se je spremenila naša družinska dinamika na bolje. Veliko manj si jemljem stvari k srcu, saj zdaj razumem svoje družinske člane še bolj.

Borut G.

Priznam, da sem bil malenkost skeptičen kako bom kot čisti začetnik lahko razumel vse skupaj. Resnično razlagaš zelo razumljivo, po korakih, tako da sedaj razumem svojo astrološko karto in se veselim kaj vse mi življenje prinaša.

Na koncu še predlog za razmišljanje: Ali se dogodki dogajajo nam ali pa se mi dogajamo dogodkom?

Odvisno od tega, kaj iz sebe naredimo. Če smo prepočasni in nismo naklonjeni spremembam, ki so nujne za naš nadaljnji razvoj, nas bodo zunanji dogodki, včasih zelo boleče, opomnili, da se je treba spremeniti. Astrologija nam omogoča spoznati sebe in druge. Nauči nas, da razumemo svet, v katerem smo, da prepoznamo v sebi in drugih sposobnosti, ki so nam dane z rojstvom, vendar z nalogo, da jih razvijemo ter tako izpolnimo sami sebe.
 
Seme ve, v kaj raste, cvet pomni svojo prihodnjo barvo. Tudi človek nekje globoko, v nekem skritem delu sebe, ve, kaj mora biti, kaj naj stori, v kaj naj zraste, v kaj naj se razvije. Astrologija nam pomaga odkriti skriti del sebe in drugih, spominja nas, da ne bomo nikoli hruška, če so nas posadili kot jabolko. Uči nas tudi, da vse življenjske nesreče izhajajo iz tega, ker smo pozabili, kaj resnično smo.
 
»Tudi najdaljše potovanje se začne s prvim korakom.«
 
Pa začnimo. Prideš?DARILO:


Ko boste opravili tečaj in pregledali vse vsebine v celoti, se lahko srečava osebno ali preko video klica na 3 urnem srečanju, da pogledava skupaj v praksi vašo rojstno karto, kaj ste se naučili o sebi preko video vsebin… takrat mi zastavite vsa vprašanja in seveda preverite svoje znanje, kako astrologija deluje v praksi. Ta praktični del za 3 urno srečanje je samo 90€, ki ga plačate, če se odločite za individualni praktični del. Takrat tudi določiva termin srečanja, ki vam ustreza.➡️ POMEMBNO: Vse prijave in plačila na tečaj astrologije:


❗️[email protected] ❗️

€333

Astrologija

Prosim, če mi sporočite ob prijavi svoje rojstne podatke: DATUM, URO in KRAJ rojstva, saj bomo rabili na tečaju, za izris vaše astrološke natalne karte.

Ko tečaj poravnate na TR, vam odobrim on-line dostop do spletne učilnice, kjer si lahko pogledate spletne vsebine.