Zaradi trenutnega stanja v katerem smo se kolektivno znašli čutim klic, da se začnemo povezovati skozi namero iz srca. S skupinskimi on-line meditacijami želim skupaj z vami prispevati k dvigu zavesti kolektivne energije, da se bodo ljudje zmogli dvigniti iz teme. 

Čas je intenziven, od vas se zdaj zahteva takojšnje delovanje in pripravljenost, da bi lahko prišlo do hitrega razvoja. Vaša rast bo od zdaj naprej takojšnja in včasih… celo boleča. Vsa pozornost dogodkov, ki se dogajajo je koncentrirana na prihodnost, kako v življenju naprej, na partnerske odnose… zato, pričakujete lahko »nepričakovano«. Razne drame, konflikti, močni izbruhi jeze… vse se lahko zgodi… zato bodite zavestni okolice, sebe in vsega kaj se dogaja v vas in okoli vas. 

Glavni namen on-line meditacij bo, podpora, vodstvo in ponovna povezava z vašim Srcem in galaktičnim Soncem. Namera je zdaj ključna, zato želim, da ohranjamo visoko vibracijo. Samo skupaj lahko dosežemo vse, kar si želimo. Ste za? Potem se pridruži še ti.


Vsak četrtek ob 20.uri lahko meditirate v živo na FB strani Mychi.

Kasneje bodo posnetki preneseni v spletno učilnico in vam bodo brezplačno na voljo za ponovno poslušanje.


Meditacije so brezplačne - kliknite in si ustvarite račun.

BREZPLAČNO

Free Course