3. EKSKLUZIVNI dogodek s Shano v maju 2020

Superluna, praznik Vesak in duhovno novo leto

V četrtek, 7.5.2020 ob 18h

virtualni spletni seminar iz vašega naslonjača

Vabljeni, da se nam pridružite na večernem spletnem seminarju, ki bo on-line v živo ob prehodu in otvoritvi novega duhovnega leta.

Vsako duhovno leto se začne s polno luno v Škorpijonu, ki oznanja čas kolektivne transformacije zavesti. VESAK je največji duhovni praznik, ki se praznuje ob prvi polni Luni v mesecu maju, ko je Sonce v znamenju Bika. Predstavlja najmočnejšo točko prihoda duhovnih energij na Zemljo in je najpomembnejši čas v letu, poleg Solsticija. Vesak dan je navadno v maju, na 15 dan, četrtega meseca po lunarnem koledarju...

To je čas, ko je energija Luči na Zemlji najmočnejša. Luč prinaša Buda in z njo dojemanje smisla vsega. Luna v znamenju Škorpijona predstavlja prehod in čas transformacije. Ta oznanja čas kolektivne transformacije zavesti.

Vsako duhovno leto se začne s polno luno v Škorpijonu, ta pa je povezana z otvoritvijo portala na mestu, kjer je gora Kailas, v Tibetu, ki je Zemeljska kronska čakra. Po legendah naj bi šlo za duhovni vrhunec leta, ko vsi srčni ljudje s skupnimi močmi prikličemo veliki letni blagoslov za mamo Zemljo. Buda v sanskrtu in drugih jezikih pomeni razsvetljenega, prebujenega.

V temu obdobju, so meditacije in delo na sebi izjemnega pomena, saj je v tem času prav posebna povezava med Zemljo in Kozmosom za rekalibracijo vibracije. To je čas, ko so prisotne najvišje energije božanske svetlobe.

Vedite, da smo v intenzivnem obdobju, saj je leto 2020, leto preboja in nove ere. Zdaj si morate vzeti svoj prostor pod Soncem, si postaviti oder in v svojem življenju zavladati.

V tem mesecu boste lahko zaključili z vsem kar se je v marcu pokazalo skozi spremembo, da morate zaključiti ali opustiti. Dobro je da veste, da boste v tem obdobju lahko bolj občutljivi, dojemljivi in čuječi.... čutili boste, da bo treba stvarem priti do dna... Ker si bosta v času polne lune Sonce v Biku in Luna v Škorpijonu stala nasproti ter tako drug drugemu kazala svoj pravi obraz, boste zato lahko močno čustvovali in hitro reagirali na vsak izziv iz okolja. Vsa čustva se bodo manifestirala takoj in to... tukaj in sedaj.

Na koncu našega srečanja vam zaupam še korake za Odpuščanje, s katerim boste naredili povezavo in možnost za transformacijo, vsega kar ni v skladu z vašim poslanstvom. Ker nam bo v maju vladal tudi arhetip Puščavnika, bo energija še močnejša, saj boste v fazi »bube, ki se je zapredla v kokon in čaka, da postane metulj.«

Dobro pripnete varnostne pasove, ker bo veliko sprememb. Ta Luna bo sprožilec, saj vam bo dala možnost, da dokončno počistite z vsem, kar vam ne služi več. In...

Kaj vam na dogodku zaupam?

• Pomen Vesak dneva

• Čas polne lune v Škorpijonu... sveti čas...

• Kdo je Buda

• Superluna, zaključuje proces skozi »uničenje«

• O čakrah sveta in premiku zemeljske osi

• Kako lahko energije te Lune izkoristite zase

• Praktičen del: Odpuščanje vsega kar vas ne podpira

Prijavite se na dogodek: [email protected]


Vsa naročila in plačila na [email protected]

€33

Paid Course