4. EKSKLUZIVNI dogodek s Shano v juniju 2020

Poletna triada mrkov

V petek, 5.6.2020 ob 18h

virtualni spletni seminar iz vašega naslonjača

Poletna triada mrkov

5.6.2020 ob 21:26 Lunin mrk v Strelcu

21.6.2020 ob 8:41 Sončev mrk v Raku

5.7.2020 ob 6:31 Lunin mrk v Kozorogu

Poletno triado mrkov odpre Lunin mrk v Strelcu, ki aktivira tudi novo karmično os Dvojčka – Strelec.

Severni in južni lunin vozel sta točki karmičnega povračila. Južni vozel govori o dediščini preteklosti, severni pa je projekt sedanjosti, ki izhaja iz nepotešenih želja in neopravljenih nalog iz prejšnjih življenj.

Januarski lunin mrk, je prinesel zaradi izjemne konjunkcije Pluton - Saturn, močno transformacijo v sami strukturi odnosov in poslovanja. To je sprožilo dinamiko, če nekaj v vašem življenju ni stalo na trdnih temeljih, so se vam tla lahko v prvi polovici leta dobesedno zrušila! Pod drobnogledom je bila dinamika doma in vašega poslovanja.

Od 5. junija 2020 pa vse do 22.12.2021, ko bo aktivirana nova karmična os. Glavna dinamika bo iskanje ravnovesja med razumom (darma - Dvojčka) in umom (karma - Strelec). Prvi v triadi mrkov, junijski lunin mrk, bo prinesel dilemo v odnosih: ljubim – sovražim... veliko bo odločitev, ki vam bi lahko povsem spremenile pot vaše usode v privatnem življenju. Drugi, sončev mrk, vam bo pokazal pot do tega kar si želite zase in dokončno postavil piko na i, kakšno družino želite imeti. Tretji lunin mrk pa bo razjasnil vaše vprašanje statusa in proces bo zaključen.

Ogenj na že tako razbeljeno žerjavico na partnerskem področju bo potencirala v mrčnem obdobju še retrogradna Venera in pa ostalih 6 planetov, ki bodo v retrogradnem položaju. Na srečanju vam vse pikantne podrobnosti zaupam... vas zanimajo?

Kaj dinamika mrka prinaša, na osebni in kolektivni ravni?

Darmični princip je tisto v kar naj bi se naj v naslednjih 18h-ih mesecih razvijali. Ta se kaže skozi severno lunino sečišče, ki bo v Dvojčku. Ta pravi, da je ključno za sedanjost in prihodnost: razviti razum, znanje, intelektualnost, komunikativnost, logičnost, razvijati povezanost z mislimi in idejami drugih, obveščenost, razgledanost, zvitost, prebrisanost, izvirnost, nagnjenost k radovednosti, raznovrstnosti, znanju, učiteljevanju in civiliziranosti.

Vzorci preteklosti se kažejo skozi karmični princip, ki se kaže skozi južno sečišče, ki prihaja v juniju 2020 v znamenje Strelca. Kaj bo potrebno ozavestiti: Odvisnost od filozofije, religije in ideologije, intuitivno višje znanje in občutenje, modrost, sposobnost sintetiziranja, neodvisnost in svoboda gibanja ter mišljenja, razvoj uma in spoznavanja širših zornih kotov, povezano s tujimi kulturami, običaji in navadami ter iskanje holističnega principa sveta. Zdaj bo ključno, da bo duhovnost obveljala, le če bo ta v praktičnih čevljih.

Kaj vam na dogodku zaupam?

• Pomen mrkov

• Kaj nam prinaša njihov vpliv do konca leta

• O vseh izzivih karmične osi Dvojčka – Strelec

• Vsi rojeni Dvojčki in Strelci imajo aktivirano pot »usode«

• Enako velja za osebne planete, če so v Dvojčku ali Strelcu

• V času mrkov bo retrogradnih kar 7 planetov

• Retrogradna Venera... vse o partnerstvu, trikotnikih in novi ljubezni

• Kaj lahko pričakujete, če se bo mrk dogajal na osi 1.-7. hiša, 2.-8. hiša...

• Kaj prinaša vam osebno in s kakšnimi izzivi se boste srečevali

• Smernice za vsako znamenje posebej, kaj vam prinese triada mrkov...

• In seveda, obljubljene pikantnosti, ki se bodo dogajale na področju partnerstva...

In kaj se vam v tem obdobju lahko še dogaja? Zlagani ali »narejeni« odnosi, se bodo razblinili kot milnati mehurčki... poKazal pa se bo vaš pravi obraz v odnosu in igra, če jo igrate... bo dobila svoj epilog. Razmišljali boste... saj boste iskali smisel in svoj višji namen v odnosih. In ja, trikotniki... tudi o njih spregovorim in kakšna »usoda jih čaka«.

Vsa naročila in plačila na [email protected]

€33

Paid Course